52 40 40 40 job@qbec.dk

Om os

QBEC er en salgs organisations der er stiftet af 3 erfarende succesrige telemarketings leder og sælger. Visionen er, at være med til skabe nye opfattelser og holdninger af telemarketing samt fremhæve effektiviteten ved et funktionel og dynamisk callcenter i højt gear.

Med over 20 års salgserfaring tilsammen, både indenfor B2B og B2C, har vi et stærkt grundlag for at skabe vækst i din virksomhed. Grundsten omkring vores kerneværdier er Ansvar, Resultater, Kvalitet, og Ejerskab. Derfor gør vi en dyd i at skabe nye relationer til potentielle kunder og opbygge en langvarig kundeanciennitet for vores samarbejdspartner.

QBEC er et kvalitetsbevidst og effektivt telemarketingbureau med fokus på, at skabe resultater fra dag et. Vores effektive og erfarne salgsteam håndterer alle typer af salg uden at gå på kompromis med kvaliteten. I vores salgsafdelinger både in-house og eksternt hos kunden, lægger vi stor vægt på, at skabe et positivt og dynamisk arbejdsmiljø med en motiverende stemning, hvilket afspejles i kvaliteten af vores telefonsamtaler. Vi tilbyder en effektiv håndtering af indgående og udgående telefoni, herunder salg, fieldmarketing og mødebooking.

Hos QBEC rekrutter vi, og håndplukker de helt rigtige profiler til de opgaver vi varetager. Vi lægger stor vægt på at sikre de rette kompetencer samt indstilling for vores team via målrettet træning og forberedelse op til eksekveringen. Kvalitet er et nøgle ord i vores arbejde, og vi bestræber os altid på at leverer et produkt som er identisk med vores kunders ønsker og profil.

Facebook

LinkedIn